Bokåret 2019

Biblioteka i Noreg slår på stortromma for å feire lesegleden.

Les meir »

Kjenner du til dei digitale tenestene våre?

Samnanger folkebibliotek samarbeider med dei andre biblioteka i Hordaland, og er ein del av eit landsdekkande biblioteknettverk i Noreg. På den måten kan vi tilby ei rekkje digitale tenester til innbyggjarane.

Les meir »
Kjenner du til dei digitale tenestene våre?

Bra for deg og bra for miljøet

Har du tenkt på at ei miljøvenleg jul også kan gi mindre julestress for deg?

Bra for deg og bra for miljøet

Velkomen til biblioteket ditt!

Nyebiblioteket går inn i sitt andre år. Me gler oss over stadig nye lånarar og planlegg mange kjekke arrangement utover hausten og vinteren.
Her vert det Forfattarbesøk, Barnebokveka, Strikkekafe, Teikneserieutstilling og mykje mykje meir, i tett samarbeid mellom biblioteket og Frivilligsentralen.

Les meir »
Velkomen til biblioteket ditt!

Finn du oldemor i Digitalarkivet?

Du treng ikkje vere forskar for å finne informasjon om gamal slekt. Du treng heller ikkje vere historikar for å finne ut kor dei levde. Sjekk kva som skjuler seg om forfedra dine i Digitalarkivet!

Les meir »
Finn du oldemor i Digitalarkivet?

Lag ditt eige slektstre

Viss du er i gang med slektsforsking, kan det vere kjekt å teikne opp ditt eige familietre. Tenk for ei flott dåpsgåve det kan vere til det nye barnebarnet.

Les meir »
Eit lauvtre med synlege røter. Foto

Lån ei e-bok

Biblioteka i Hordaland låner ut e-bøker. Du låner ved hjelp av eBokBib-appen som du kan laste ned til di mobile eining. Tenesta krev at du har lånekort ved eit folkebibliotek eller eit bibliotek ved ein vidaregåande skule i Hordaland.

Les meir »
Jente med ebok på nettbrett