Sy, strikk og skravl

Uformell samkome for handarbeid, skravling og glede. Kom som du er, og ta gjerne med deg nål og tråd, symaskin eller pinnar og garn, om du vil. Er det noko du ikkje forstår i oppskrifta? Her er garantert hjelp å få! Ta gjerne med nista, me spanderer kaffi/te som de sjølve tilbereder på kjøkkenet.

Laurdagsbibliotek

Biblioteket er ope ein laurdag i månaden. Velkomen!

Laurdagsbibliotek

Harry Potter-kveld

Biblioteket på Bjørkheim feirar at det er 20 år sidan fyrste Harry Potter-boka, "Harry Potter og de vises stein", kom på norsk.

Harry Potter-kveld

Digital borgar – opplæring i bruk av data/ mobil

Hjelp/ sjølvhjelps-treff for deg som har behov for tips og triks i bruk av mobil og nettbrett/data.

Småbarnstreff

Kjekk møtestad for småbarn, og foreldre som er heime med dei.

Astroshow; Out of space

Me feirar 50 år sidan fyrte månelandinga med storslått Astroshow i biblioteket. Knut Jørgen Røed Øderaard og Anne Mette Sannes tek oss med i ord og bilder til fjerne galaksar og andre solsystem.

Astroshow; Out of space

Forfattarbesøk: Jørgen Jæger

Møt krimforfattar Jørgen Jæger og høyr han fortelja om bøkene sine, persongalleri og arbeidet med bøkene

Forfattarbesøk: Jørgen Jæger

Småbarnstreff

Kjekk møtestad for småbarn, og foreldre som er heime med dei.