Sy, strikk og skravl

Uformell samkome for handarbeid, skravling og glede. Kom som du er, og ta gjerne med deg nål og tråd, symaskin eller pinnar og garn, om du vil. Me spanderer kaffi/te.

Laurdagsbibliotek

Biblioteket er ope ein laurdag i månaden. Velkomen!

Småbarnstreff

Uformell møtestad for småbarn, og foreldre som er heime med dei.

Sy, strikk og skravl

Uformell samkome for handarbeid, skravling og glede. Kom som du er, og ta gjerne med deg nål og tråd, symaskin eller pinnar og garn, om du vil. Er det noko du ikkje forstår i oppskrifta? Her er garantert hjelp å få! Ta gjerne med nista, me spanderer kaffi/te som de sjølve tilbereder på kjøkkenet.

Sy, strikk og skravl

Digital borgar – opplæring i bruk av data/ mobil

Hjelp/ sjølvhjelps-treff for deg som har behov for hjelp og tips i bruk av mobil og nettbrett/data.

Les meir »
Digital borgar - opplæring i bruk av data/ mobil

Laurdagsbibliotek

Biblioteket er ope ein laurdag i månaden. Velkomen!

Småbarnstreff

Kjekk møtestad for småbarn, og foreldre som er heime med dei.